fbpx

García: 'Barca går efter at vinde fire turneringer'

FCBARCELONA.DK - 01.12.22

// Eric Garcia

Eric García har endnu ikke fået spilletid ved VM, men i et interview fra den spanske landsholdslejr melder han sig klar, hvis Luis Enrique får brug for ham. Samtidig ser han frem mod resten af sæsonen med Barca.

'Selvfølgelig er jeg klar. Jeg træner maksimalt og hvis træneren finder det belejligt at jeg skal have chancen, skal det udnyttes maksimalt. Det er meget svært at komme med i startopstillingen, for der er 26 spillere på et højt niveau og alle kan spille' svarede han på spørgsmålet om den manglende spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han føler sig godt til rette med landsholdets måde at spille på. 'Den måde Luis Enrique ønsker at spille på, minder meget om Barcas måde og det kan vise sig at være en fordel fo os' fortsatte han i følge Barcas hjemmeside.

Han blev bedt om at sætte et par ord på landstræneren. 'Det er en træner der er meget tæt på spillerne og han kommunikerer direkte. Det betyder meget for spillerne' kom det fra ham.

Til sidst så Eric García frem mod den sidste del af sæsonen med Barca. 'Når vi vender tilbage, vil der være fire turneringer tilbage at spille om og vi føler en forpligtelse til at vinde dem. Det er den målsætning vi har' afsluttede han med henvisning til La Liga, Copa del Rey, Europa League og den spanske Supercup..:FORSIDE:.