fbpx
Annonce

Fire B-holdsspillere føler sig snydt af Barca

FCBARCELONA.DK - 19.10.20

© FC Barcelona

Coronapandemien har skabt mange problemer for fodbolden og nu afsløres en konflikt mellem fire forhenværende B-holdsspillere og klubben på grund af den forlængede sæson. De fire føler sig snydt for en bonus.

Det er Chumi, Sergi Puig, Kike Saverio og Guillem Jaime der mener at have ret til en bonus på 10.000 euro, fordi at B-holdet kvalificerede sig til oprykningsspillet. I kontrakterne med spillerne på B-holdet står der udtrykkeligt, at der kom en bonus hvis der skulle spilles om oprykning, så umiddelbart burde sagen var klar.

Alligevel har Barca ikke tænkt sig at udbetale bonus til de fire spillere. Klubben fremfører nemlig, at kontrakterne med de fire spillere udløb den 30. juni og at de derfor ikke var i klubben da oprykningskampene først blev spillet i august på grund af coronapausen.

Dertil kommer at 2. division B ikke blev spillet færdig på grund af corona. Fodboldforbundet besluttede at suspendere turneringen og de fire hold der i marts lå på de fire første pladser, blev tildelt en plads i slutkampene om oprykning til 2. division A, der er næstbedste række i spansk fodbold.

Det er dog de fire spilleres kontraktudløb der er årsagen til, at Barca ikke mener de skal have bonus for at spillle oprykningskampe. De mener ikke de er berettiget til en bonus, når de ikke tilhører klubben.

Den fortolkning af kontrakterne har fået de fire spillere til at inddrage spillerforeningen AFE i håb om, at de vil køre en sag for dem.

Konflikten er et udmærket eksempel på de uventede konsekvenser som coronapandemien har haft for klubberne og spillerne.

.:FORSIDE:.