FIFA: 'Transfervinduerne bliver fleksible og kan flyttes'

Magnus Wind - 08.04.20

© Getty Images

Der er mange spørgsmåltegn i disse corona-tider i forhold til, hvordan og hvorledes resten af sæson skal færdigspilles. Nu melder FIFA, at de kommende transfervinduer bliver fleksible og kan flyttes. 

Det meste af fodboldverden ligger i disse tider stille grundet corona-krisen og forskellige scenarier bliver overvejet i forhold til, hvordan den nuværende sæson skal færdigspilles. Der skal både tages hensyn til alle aktørernes sundhedsmæssige helbred, næste sæson samt det kommende transfervindue. Nu er FIFA kommet med en officielt melding vedrørende det sidste. 

'FIFA vil være fleksible og vil tillade, at relevante transfervinduer bliver flyttet, så de falder mellem en gammel og en ny sæson'. Sådan skriver fodboldforbundet og tilføjer at det bliver op til de enkelte landes forbund, at bestemme hvornår transfervinduet skal ligge. Dermed kan det komme til, at passe med afslutningen af den nuværende sæson samt starten på næste. 

Samtidigt opfordrer FIFA alle klubber til, at lade alle planlagte klubskifter ske, efter at den nuværende sæson er færdigspillet. Forbundet vil også have den overordnet koordination, så der ikke opstår uretfærdige situationer rent sportsligt.

.:FORSIDE:.