fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Barca er forpligtet til at vinde'

Peter Vyff - 24.10.23

// Ferran Torres

Barca tager i morgen imod Shahktar Donetsk på hjemmebane i Champions League. Catalanerne stiller sandsynligvis op med Ferran Torres i front, og det var derfor en topmotiveret angriber, der stillede op til pressemøde i dag.

Efter den smalle sejr over Athletic Club Bilbao i søndags, har Barca nu fokus på Champions League og den tredje kamp i dette års gruppespil. Catalanerne har fået en fremragende start med to sejre i holdets første to kampe, og med en sejr i morgen over Shahktar Donetsk, kan det videre avancement næsten sikres.

Barca har derfor fuld fokus på de tre point, selvom der på lørdag venter endnu et vigtigt opgør mod ærkerivalerne fra Real Madrid. Det understregede Ferran Torres, der i dag deltog ved pressemødet forud for kampen mod ukrainerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi kan ikke tillade os at fokusere på lørdagens kamp. Vi er nødt til at fokusere på vores næste kamp, hvor vi skal tilføjet tre point til kontoen, og spille os nærmere knockoutfasen. Bagefter kan vi tænke på Madrid' sagde Torres og fortsatte: 'Champions League er så vigtig for os, og at tage sejren i morgen er ekstra motivation til weekendens kamp'.

'Barca er forpligtet til at vinde og spille godt. Det er en klub, der er tvunget til at vinde alle turneringer, og ja, nogle gange er det et hårdt pres. Men presset kommer helt naturligt med den vindende historie Barca har, og i sidste ende er presset en god ting' sagde kantspilleren videre.

Han kom også ind på sin egen stærke mentalitet og store arbejdslyst: 'Jeg er meget selvsikker, og prøver altid på at yde mit bedste. Det er ligemeget om jeg starter inde, eller kom ind fra bænken, så gør jeg alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet og score mål. Jeg har mange ambitioner, og jeg kræver meget af mig selv, men jeg kan altid give mere, jeg kan altid forbedre mig' sagde Torres.

Landsholdspilleren kommenterede også samarbejdet med Xavi: 'Træneren har altid været der for mig, og givet mig gode råd. Det er ham, der gav mig selvtillid til at komme hertil, og ham der har fået mig til at spille bedre. Jeg føler mig meget værdsat, og jeg prøver at give de yngre spillere råd, og jeg håber de tager imod dem på bedst mulige måde' forklarede spanieren.

Til sidst kom Torres også ind på teenagesensationen, Marc Guiu, der scorede holdets sejrsmål i weekenden: 'Marc Guiu hjalp os så meget som han overhovedet kunne. På bare 35 sekunder scorede han, og viste at han har kvaliteten og et stort potentiale' afsluttede angriberen.



.:FORSIDE:.