Ansu Fati: 'Messi har hjulpet mig meget'

Magnus Wind - 28.09.20

© Getty Images

Barca kom godt fra start i dette års La Liga, da catalanerne vandt 4-0 over Villarreal. Efter kampen udtalte tomålsskytten Ansu Fati sig til Barca TV, hvor han blandt andet sagde at, Lionel Messi har hjulpet ham meget. 

Søndag aften tog Barca hul på denne sæson i La Liga, da catalanerne hjemme på Camp Nou besejrede Villarreal med 4-0. Specielt i første halveg viste Barca-spillerne gode takter, hvor Ansu Fati blandt andet scorede to flotte mål. Efter opgøret udtalte den 17-årige kantspiller sig til Barca TV. 

'Når en angriber scorer mål, er man altid desperat for at lave flere og det var det som skete for mig i dag. Afleveringen fra Jordi Alba ved det første mål var rigtig god og jeg skulle bare sparke den ind' sagde en tilfreds Fati efter kampen.

'Jeg synes vi spillede en god kamp i dag. Det er tydeligt at se, at hele holdet ønsker at forbedre sig hele tiden. Især første halvleg var rigtig god fra vores side. Det er denne måde vi skal fortsætte på' uddybede han.

Kantspilleren blev også spurgt ind til, hvordan det er at spille sammen med Lionel Messi. 'At spille sammen med Messi er en drøm, som jeg har haft siden jeg var barn og nu kan jeg gøre det. Han har altid hjulpet mig, givet mig råd og det er jeg virkelig glad for. Han hjælper mig meget på banen, men også til træning' afslutter Fati sit interview.

644x70

.:FORSIDE:.