fbpx
Annonce

ESPN: Dortmund kræver 180 mio. euro for Håland

FCBARCELONA.DK - 27.03.21

// Håland


Norske Erling Håland er er brandvarmt emne på rygtebørsen i Barcelona, men det kan blive rigtig svært at hente den eftertragtede angriber. Ifølge ESPN kræver Dortmund 180 mio. euro for ham og her kan Barca næppe være med.

Hvis præsident Joan Laporta har seriøse tanker om at forsøge at hente Håland til sommer, står han med stor sandsynlighed med et kæmpe problem, nemlig penge, eller snarere mangel på samme.

Det er ingen hemmelighed at Barcas økonomi er under et massivt pres på grund af coronanedlukningen, så at finde 180 mio. euro i klubkassen ligner på forhånd en nærmest umulig opgave. Det virker heller som en holdbar løsning af låne de mange penge, for gælden i klubben er i forvejen tårnhøj.

Hålands agent, den kontroversielle Mino Raiola, er da også klar over, at det er ikke er mange klubber der kan drømme om Hålands underskrift. 'Kun ti klubber kan tillade sig at købe Håland og give ham en plads som han vil synes om efter Dortmund. Fire af disse klubber er i England' sagde han forleden.

Barca må antages at være mellem de ti klubber som Raiola tænker på, men økonomien sætter sin begrænsninger. Ud over at skule finde de 180 mio. euro, må Håland forventes at kræve en høj løn og det vil også skabe udfordringer i Barcelona.

Dortmunds direktør, Hans-Joachim-Watzke, indikerede i går, at den tyske klub er klar til at sælge Håland, hvis prisen er rigtig. 'At bede om kreditter frem for at sælge en spiller, er ikke den vej vi vil gå' udtalte han.

Dermed tegner den norske angriber til at blive et af sommerens varmeste emner på rygtebørsen, ikke blot i Barcelona.

.:FORSIDE:.