fbpx
Annonce

Den smalle trup er blevet endnu smallere!

FCBARCELONA.DK - 01.02.20

© Getty Images

I sidste sæson rådede Ernesto Valverde over 23 spillere, et tal der faldt til 21 i denne sæson. Efter januars transfervindue, er der nu kun 18 førsteholdsspillere tilbage at arbejde med for Quique Setién, hvoraf  tre er skadet.

Når det gælder førsteholdsspillere, har Barca her ved årsskiftet sagt farvel til Carles Aleñá, Jean-Clair Todibo og Moussa Wague, alle på lejeaftaler til henholdsvis Betis, Schalke 04 og Nice. Modsat er der ikke kommet nye spillere til førsteholdet her i januar.

Derudover har klubben solgt både Carles Pérez og Abel Ruiz, begge fra B-holdet, spillere der ellers kunne have hjulpet førsteholdet hen over den lange sæson.

Med kun 18 førsteholdsspillere til sin rådighed, hvor tre af dem lige nu er ude med skader (Neto, Dembélé og Suárez), får Quique Setién i den grad brug for, at hente hjælp på B-holdet, for blot at kunne udtage en trup på 18 mand.

Her er Ansu Fati og Riqui Puig oplagt, mens ellers skal Setién lidt længere ud i geledderne, hvor Collado, Araujo og Chumi kan komme på tale. De tre sidstnævnte har dog ikke de store erfaringer med førsteholdet.

Selvom hverken Todibo, Aleñá eller Wague fik meget spilletid i den første halvdel af sæsonen, stod de klar til hjælpe holdet ved skader og når der var brug for pauser.

Nu ser truppen i stedet noget svækket ud, op til den sidste og afgørende del af sæsonen.

.:FORSIDE:.