fbpx
Annonce

En historisk transfersaga er slut - for nu

FCBARCELONA.DK - 14.07.22

// Ousmane Dembélé

Torsdag kunne Barca langt om længe offentliggøre, at Ousmane Dembélé fortsætter i den blå-røde trøje frem til 2024. Dermed er der for nu sat punktum for en historisk og polemisk transfersaga på Camp Nou.

I næsten to år har der udspillet sig en kontroversiel og polemisk transfersaga på Camp Nou med Ousmane Dembélé i hovedrollen. En fortælling, som har bølget frem og tilbage adskillige gange, hvor den franske angriber er gået fra at ville forlænge sin kontrakt til at ville skifte klub.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Transfersagaen har været trættende for de catalanske tilhængere, som utvivlsomt har fået et særdeles anstrengt forhold til Dembélé. I medierne har der været tegnet et billede af, at det hele har handlet om penge for den franske angriber og at især Dembélés agent, Moussa Sissoko, har handlet grådigt og pengegrisk.

Torsdag endte det hele så alligevel med en forlængelse med to år frem til 2024, hvilket sætter et punktum for den historiske transfersaga. Men måske er der nok alligevel tale om et komma, for allerede efter denne sæson vil der kun være et enkelt år tilbage af Dembélés kontrakt og så kan hele møllen starte forfra. Her vil Dembélé igen se frem mod sit kontraktudløb og vil igen skulle tage stilling til, om han ønsker at forlænge eller skifte klub.

Nu venter der dog først og fremmest en sæson, hvor Dembélé skal genvinde klubbens skeptiske tilhængere. Det bliver spændende at se, hvordan franskmanden vil blive modtaget i hans første kamp på Camp Nou, men der er ingen tvivl om, at der vil være utilfredshed at spore. Lige så sikkert er det dog også, at der ikke skal mange mål og flotte aktioner til, før tilhængerne igen vil hylde Dembélé.

.:FORSIDE:.