fbpx
Annonce

Der venter Barca en sæsondefinerende uge

Magnus Wind - 24.02.20

© Getty Images

Der venter Barca en utrolig vigtig uge med spændende opgør, som kan være med til at definere denne sæsons evaluering. Samtidigt bliver det også Quique Setiéns største kampe som Barca træner indtil nu.

Igennem sæsonen har spillet til tider været uinspirende og resultaterne har været svingende, hvilket også førte til en fyring af Ernesto Valverde i starten af januar. Derfor bliver den kommende uge utrolig betydningsfuld for Barca, ledelsen, spillerne og træner Quique Setién, når sæsonen senere skal evalueres. 

Første vigtige opgør bliver spillet tirsdag aften på Stadio Sao Paolo i det sydlige Italien, når catalanerne gæster Napoli i første opgør af ottendedelsfinalen i Champions League. Selvom italienerne har haft en skuffende sæson og i øjeblikket blot indtager en 6. plads i Serie A, så vandt de blandt andre over Liverpool på hjemmebane tilbage i september. Det er derfor ikke et hold som man skal undervurdere og det gælder for Barca om at skabe et godt udgangspunkt inden returopgøret på Camp Nou. 

Søndag den 1. marts er det så tid til sæsonens anden El Clásico, som denne gang bliver spillet på Santiago Bernabéu i Madrid. Den omvendte kamp endte 0-0 og disse opgør er altid helt specielle. Barca kan med en sejr øge sit forspring til hele fem point, mens Madrid ikke har råd til at tabe. Uanset hvem der ender med at vinde La Liga, så vil man med sandsynligvis kunne kigge tilbage på denne sæsondefinerende kamp. Barca har ikke tabt på udebane til ærkerivalerne siden 2014, så historikken er med den catalanske klub. 

Om Barca kan formå at trække sig sejrrigt ud af begge disse betydningsfulde kampe bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.