fbpx
Annonce

Dembélés statistik i VM-finalen var katastrofal

Simon Arun Vrábel - 20.12.22

// Ousmane Dembélé

topbar2221

Barcas franske landsholdsspiller Ousmane Dembélé har været fast mand under vinterens VM-slutrunde. I søndagens finale imod Argentina gik stort set alting galt for den hurtige angriber og det vidner statistikken også om.

VM-finalen var en kamp som franske Dembélé sikkert hurtigt vil glemme, for han blev udskiftet allerede efter 41 minutter, hvor hans statistik på banen gav udtryk for en aften hvor alt gik galt.

Helt generelt så var Frankrig et skridt efter over hele banen fra startfløjtet af VM-finalen imod Argentina. Franskmændene virkede uoplagte og efter 20 minutter blev Dembélé symbolet på holdets dårlige indsats. Angel Di Maria fra Argentina tog et ryk ind i feltet og på trods af at være angriber var Demblélé sidste mand imellem Di Maria og Hugo Lloris i målet. Dembélé snittede argentineren og så var der straffe til Argentina.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da der var gået 41 minutter af kampen var Dembélé noteret for tre fejlafleveringer, syv boldtab og en mislykkede dribling. Konsekvensen deraf blev, at landstræner Didier Deschamps skiftede den hurtige franskmand ud sammen med Oliver Giroud. En hård konsekvens for Dembélé, som slet ikke var ene om at levere en forfærdelig start på kampen set med franske briller.

Det er derfor helt sikkert en skuffet Dembélé, som nu vender tilbage til Barca på trods af, at han allerede i en alder af 25 år har en VM-guld- og sølvmedalje hjemme i trofæskabet. Det er der ikke mange andre som kan prale af. Alligevel glæder Dembélé sig helt sikkert til at vende retur til Barca, hvor man om mindre end to uger skal møde Espanyol i et lokalderby på Camp Nou. Det ligner en god kamp til at tanke selvtillid for Dembélé, som i det store og hele kan være godt tilfreds med sin VM-indsats.

.:FORSIDE:.