fbpx
Annonce

Dembélé: 'Barca var altid min førsteprioritet'

FCBARCELONA.DK - 14.07.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé blev torsdag eftermiddag præsenteret som Barca-spiller for de kommende to sæsoner og her var det en glad franskmand, som satte ord på forlængelsen.

Læs angriberens udtalelser her.

'Jeg er meget glad for min forlængelse. Barca har lige siden jeg var en lille dreng været min drømmeklub. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med den nye sæson og hjælpe holdet' sagde Dembélé indledningsvis.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I Barca er der rigtig mange personer, som har hjulpet mig utroligt meget. Mine første tre år i klubben var meget vanskelige for mig og jeg fik mange skader. Lige nu føler jeg tilliden fra alle og jeg er et meget bedre sted'.

'Barca har hele tiden været min førsteprioritet og jeg ønskede under hele forløbet af blive i Barca. Det sagde jeg fra start til præsidenten og til Xavi. Det endte med at tage lang tid, men nu er alle glade'.

'Jeg kan ikke vente til at sæsonen starter. Jeg vil give alt hvad jeg har og vinde titler igen med holdet. I Barca skal vi kæmpe med om La Liga og Champions League. At vinde Champions League er en drøm for mig og jeg vil gøre alt for, at det lykkes for os'.

'Jeg håber, at denne sæson bliver min bedste nogensinde. Jeg kommer til at yde 100% på banen, til træning og i træningslokalet. Jeg håber, at det bliver en fantastisk sæson for Barca'.

.:FORSIDE:.