De fem næste kampe kan definere sæsonen for Barca

FCBARCELONA.DK - 23.02.21

© Getty Images

Det begynder at stramme til for Barca, hvis de skal holde liv i drømmen om titler denne sæson. Et kig på kampprogrammet viser, at de kommende fem kampe meget vel kan blive udslagsgivende for, om sæsonen bliver en fiasko.

En sæson uden titler vil altid være en fiasko set med Barca-briller og to sæsoner i træk vil være næsten ubærligt for klubbens selvforståelse og millioner af fans. Ikke desto mindre kan det meget vel blive tilfældet efter denne sæson.

Barca vandt som bekendt ikke en eneste titel i sidste sæson og det skal der laves om på denne sæson, selvom alle ved at det ser rigtig svært ud. Om fem kampe er man sandsynligvis blevet meget klogere for her kan meget være blevet afgjort.

I morgen gælder det Elche på Camp Nou og her må Barca ikke dumme sig som de gjorde mod Cádiz søndag, for så ser ligaen endnu sværere ud, end den allerede gør. På lørdag gælder det så den uhyre svære udekamp mod Sevilla, også i ligaen. Det indbyrdes opgør vil sætte taberen alvorligt tilbage i topkampen.

Onsdag den 3. marts gælder det også Sevilla, denne gang i Copa del Rey. Barca tabte første semifinaleopgør i Sevilla med 2-0, så det resultat skal vendes, hvis muligheden for pokaltitel skal holdes i live.

Lørdag den 6. marts gælder det på ny ligaen, hvor Barca gæster Osasuna i et opgør, hvor der heller ikke er råd til pointtab. Derefter kommer returkampen mod PSG i Champions League den 10. marts. Her skal der nærmest et mirakel til for at indhente den franske 4-1 sejr fra Camp Nou.

Tager man de sorte briller på, kan Barca om fem kampe være ude af Copa del Rey og Champions League samt have tabt terræn i ligaen.

Modsat kan de være kommet i pokalfinalen og for alvor have bragt sig ind i topkampen om ligaen. Champions League er der nok ikke mange der tror på, men om fem kampe er man meget klogere.

.:FORSIDE:.