fbpx

Danske Barca-fans tror Messi vinder VM

FCBARCELONA.DK - 20.11.22

// VM 2022

I forgårs startede vi her på fcbarcelona.dk en afsteming om, hvem de danske Barca-fans tror vinder VM, som skydes i gang i dag. Her er der et overvældende flertal der tror på Argentina med Leo Messi.

Næsten 1.700 har deltaget i vores afstemning og her tror hele 56% af Argentina kan kalde sig verdensmestre efter VM-finalen, der spilles den 18. december. Om det er argentinernes aktuelle styrke eller håbet om at Barca-legenden Leo Messi langt om længe får det eftergtragtede VM-trofæ, skal være usagt, men de danske Barca-tror på en argentinsk VM-triumf.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mange danske fans er optimistisk på Danmarks vegne, for lidt over 16% af peger på danskerne som vindere af VM, tæt foran Brasilien med 15% af stemmerne. Spanien og Frankrig følger langt efter med lidt over 2% af stemmerne.

Lidt overraskende er det måske, at ikke flere tror på Spanien, der har hele otte Barca-spillere i sin trup, hvilket er tæt på en tredjedel af Luis Enriques landsholdstrup.

VM skydes i gang i dag med åbningskampen mellem Qatar og Ecuador. Argentina spiller sin første kamp på tirsdag, når de møder Saudi Arabien.

Man kan stadig deltage i afstemningen - klik her..:FORSIDE:.