fbpx
Annonce

Coronasituationen kan udsætte mistillidsafstemning

FCBARCELONA.DK - 15.10.20

© FC Barcelona
// Bartomeu // mistillidsvotum

Der skal afholdes en mistillidsafstemning mod præsident Bartomeu, sandsynligvis i slutningen af denne måned, men nu åbner de catalanske myndigheder op for, at afstemningen på udskydes på grund af coronasituationen.

Det er den catalanske sportsminister Tot Costa, der i går i Catalunya Radio åbnede op for, at mistillidsafstemningen mod præsident Josep Maria Bartomeu udskydes. 'Hvis Barca beder om en udskydelse af mistillidsafstemningen på grund af den sundhedsmæssige situation, er det noget vi vil overveje. Det er muligt at gøre det' kom det fra ham.

Det er over 100.000 medlemmer der har mulighed for at møde fysisk op og stemmen og selvom det er planen at oprette hele otte forskellige afstemningssteder for at sprede de mange medlemmer, kan det godt være risikabelt alligevel på grund af smittefare.

Catalonien er meget hårdt ramt af corona og der er mange restriktioner, så mange spørger sig selv, om det er forsvarligt at afholde afstemningen. Derfor er der også mange medlemmer der håber, at Barca viser ansvar og udskyder afstemningen.

Det vil dog samtidig skabe modstand hos de mange tusinde medlemmer der har skrevet under på, at de vil have en mistillidsafstemning, så det er ikke nogen nem situation som klubben befinder sig i.

Med udmeldingen fra Tot Costa er der åbnet en dør for, at Barca kan komme med en anmodning om at se tiden an. Hvis de catalanske myndigheder vælger at forbyde en afstemning lige nu, vil det veje tungere end Barcas vedtægter, der ellers har sat tidsfrist for hvornår afstemningen skal holdes.

.:FORSIDE:.