fbpx
Annonce

Conceiçao: Selv Barcas yngste spiller er verdenskendt

Simon Arun Vrábel - 04.10.23

// Champions League // Porto

I den portugisiske hovedstad, Porto, begynder hovedstadsklubben at varme op til Champions League-braget imod Barca, og på pressekonferencen tirsdag eftermiddag talte FC Porto-træner, Sérgio Conceiçao, om den enorme kvalitet hos catalanerne.

Der er ingen tvivl om, at Champions League-gruppekampen imellem FC Porto og Barca er en vigtig kamp for begge hold, og især i Portugal er der fokus på Barcas mandskab, som blandt andet består af to portugisiske landsholdsspillere og et 16-årigt supertalent.

I aften tørner Barca og FC Porto sammen i den anden runde af dette års Champions League-gruppespil, og kampen betragtes af mange som den mest interessante i gruppe H. Begge klubber håber på at kunne slutte i toppen af gruppen og en sejr onsdag aften vil bringe den ambition tættere. På tirsdagens pressemøde lagde Porto-træneren, Conceiçao, da heller ikke skjul på hvor meget kampen fylder for klubben og folkene omkring FC Porto.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg har en helt fyldt indbakke, som består af beskeder fra folk, som ønsker at se kampen i morgen. Der er da også tale om en Champions League-kamp imellem to hold, som har sat deres land og deres by i Europas og resten af verdens bevidsthed' kom det indledningsvist fra FC Porto-træneren.

'Barca er nok det hold i Spanien, som har allermest boldbesiddelse, og det er noget, som mange forbereder sig på. Det tager vi også med i vores overvejelser. Vi bliver nødt til at udnytte Barcas svagheder og samtidig huske på hvilket hold vi er og spille med det udgangspunkt. Vi kommer til at lide imod Barca, men Barca kommer også til at lide imod FC Porto', forsatte den 48-årige-træner, inden han blev spurgt ind til João Félix og João Cancelo.

'Det er to portugisiske landsholdsspillere med enormt meget kvalitet. Men i Barca besidder alle spillerne en enorm kvalitet. Selv deres yngste spiller på 16 år er verdenskendt', kom det afslutningsvist fra den tidligere Porto-spiller og nu træner.

Kampen imellem FC Porto og Barca spilles onsdag aften kl. 21.00 og den kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.