Carles Pérez hjælper B-holdet i aften

FCBARCELONA.DK - 17.11.19

© Getty Images

Her i landskampspausen er Carles Pérez blevet bedt om at give B-holdet en hjælpende hånd, når de i aften spiller lokalderby mod Cornellá. Dermed vender han for en kort stund tilbage til sine tidligere holdkammerater.

Carles Pérez tilhører reelt Barcas B-hold, men han har trænet og spillet med førsteholdet siden sæsonstarten. For et par måneder siden fik han en ny kontrakt, der formelt gør ham til en del af førsteholdstruppen fra næste sæson.

Barca B kæmper for at tage en af de fire øverste pladser i 2. division B, gruppe 3, så de kan spille med om oprykning. Inden kampen i aften ligger de på en 7. plads, men kun to point fra 4. pladsen.

I aftenens kamp gælder det Cornellá, en forstad til Barcelona. De gæster Estadi Johan Cruyff og her bør Barca B kunne hente tre vigtige point. Cornellá ligger midt i tabellen.

Med den aktuelle landskampspause har Ernesto Valverde og B-holdets træner Gracia Pimienta aftalt, at Carles Pérez spiller for B-holdet denne weekend. Håbet er, at han kan være med til at hjælpe holdet til sejr.

I første omgang forventes det at blive en enlig svale for Pérez på B-holdet, men da han kæmper med Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé og Ansu Fati om spilletiden på førsteholdet, kan det ikke afvises, at det bliver til flere B-holdskampe for ham senere på sæsonen.

Det afgørende er, at han får spilletid og gør han ikke det på førsteholdet, er det i alles interesse at han hjælper B-holdet, som det sker i aften.

644x70

.:FORSIDE:.