Braithwaite: 'Vi vil gøre alt for hjælpe klubben'

Magnus Wind - 31.03.20


Der har været skrevet meget om lønnedgangen for Barca spillerne og det anstrengte forhold til ledelsen. Men i følge Martin Braithwaite, så vil spillertruppen gøre alt for hjælpe klubben i denne svære tid. 

Alle fodboldklubber har det svært i den nuværende Corona-situation og flere spillertrupper er gået ned i løn, for at hjælpe klubberne igennem krisentiden. Det er også sket i Barca, hvor førsteholdstruppen friviligt er gået 72% ned i løn, mens fodbolden ligger stille.

Spillertruppen med Messi i spidsen føler dog, at nogen i klubben har lagt et pres på spillerne gennem medierne og rettet et negativt fokus på truppen i spørgsmålet om lønnedgangen. Men i følge danske Martin Braithwaite, så har det aldrig været spillernes hensigt at modarbejde klubbens ledelse. 

'Der er konsekvenser for alle i den her periode og det handler om at stå samme. Det har vi også indset, at vi skal gøre. Vi vil gøre alt for at hjælpe klubben og det er naturligt' udtaler han til TV2.

Braithwaite befinder sig i øjeblikket i Madrid, hvor han boede i tiden i Leganés. Den spanske hovedstad er utrolig hårdt ramt af Corona-virussen og angriberen fortæller, at han ikke har været udenfor en dør i 14 dage og at alle byens gader i ligger øde. 

'Jeg bruger rigtig meget tid på det mentale fordi du kan ikke være på banen på samme måde og du spiller ikke kampene, så i sidste ende skal du bruge det mentale rigtig meget. Jeg ser en masse videoer hvor jeg analysere mine kampe og kigger på hvad jeg kan gøre bedre og hvordan mine holdkammerater spiller' kommer det fra ham.

Danskeren er indtil videre noteret for tre kampe for Barca.

.:FORSIDE:.