Braithwaite og Puig fik endelig spilletid

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.10.20

© Getty Images

Inden kampen mod Getafe i går aftes havde Martin Braithwaite og Riqui Puig ikke fået spilletid i de hidtil tre foregående kampe i La Liga, men mod madrilenerne fandt Ronald Koeman endedlig nogle minutter til de to spillere.

Med ti minutter tilbage af kampen blev Braithwaite skiftet ind i stedet for Frenkie de Jong i et tidspunkt af kampen, hvor Koeman var tvunget til at satse offensivt, da holdet var bagud med 1-0. Danskerens bedste aktion kom til sidst i kampen, hvor han har tæt på at presse en Getafe-spiller til et selvmål.

Da der var tre minutter tilbage af kampen skiftede Koeman Riqui Puig ind i stedet for Sergi Roberto. Catalaneren deltog med det samme i spillet, men det var ikke meget han nåede at udrette på banen i de få minutter han spillede.

På trods af nederlaget glæder Martin Braithwaite og Riqui Puig sig helt sikkert over de minutter de hver fik på banen mod Getafe, da der ikke har været meget spilletid til dem i sæsonen. Næste mulighed for spilletid er på tirsdag i Champions League mod Ferencvaros.

644x70

.:FORSIDE:.