Braida: 'Lautaro Martinez passer perfekt til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.02.20

© Getty Images

Ifølge rygtebørsen vil Barca til sommer hente Lautaro Martinez fra Inter til angrebet. Spørger man Barcas tidligere transferrådgiver, Ariedo Braida, så mener han, at argentineren passer perfekt til Barca.

'Jeg ved, at Barca kigger efter en central angriber og Lautaro Martinez vil passe perfekt til Barcas spillestil. Han er en spiller, som er vokset utrolig meget det sidste år. Jeg har set ham spille to gange i Milano og han har virkelig imponeret mig' sagde han til avisen Il Giornale.

Lionel Messi kan forlade Barca helt kvit og frit efter hver sæson i Barca. Nogle rygter spekulerer i om det sker til sommer, men det er Braida helt sikker på ikke kommer til at ske.

'Jeg tror ikke Messi forlader Barca. Han føler sig meget hjemme i byen og har tilvænnet sig til det catalanske liv. Han nyder fansenes kærlighed og hans holdkammerater. Jeg ser ingen grund til at han forlader holdet' afsluttede Braida.

Ifølge rygtebørsen planlægger Barca at hente Lautaro Martinez næste sommer. Barca vil angiveligt betale frikøbsklausulen på 110 mio. euro, som den lyder på mellem den 1. juli og 15. juli.

.:FORSIDE:.