Bartomeu: 'Valverdes fremtid afgøres til foråret'

FCBARCELONA.DK - 07.12.19

© Getty Images

Træner Ernesto Valverde har været stærkt kritiseret stort set siden han startede for to en halv sæson siden. I et interview kommenterer præsident Bartomeu situationen og han slår fast, at der skal tages en beslutning til foråret.

Trods to mesterskaber ud af to mulige, er Valverde ikke populær hos mange Barca-fans, der mener at hans spillestil ligger for langt fra det man forventer at se fra Barcas side. Dertil kommer skuffelserne i Champions League. Derfor har mange et ønske om et trænerskifte.

Kritikken ser ud til at påvirke Valverde, for han har virket mere alvorlig i denne sæson sæson end tidligere. Derfor blev træneremnet også vendt i dag, da Radio Catalunya mødte præsident Josep Maria Bartomeu til et interview.

'Han er glad og tilfreds. Alle trænere er meget alvorlige. Det er et kæmpe ansvar at lede Barca. Der er ikke mange klubber der kræver så meget som Barca. Det kan ikke være anderledes. Hvis du ikke vinder det hele, er du ikke god. Udenfor kameraet er han en behagelig person der laver meget sjov og vi griner meget' siger Bartomeu.

Præsidenten ville dog ikke garantere, at Valverde også er træner i næste sæson. 'Han har kontrakt til 2021, men i det kommende forår er der en klausul, der giver begge parter mulighed for at ophæve kontrakten. Det hele vil afhænge af mange variabler' fortsætter han.

'Vores seneste trænere har haft korte etaper. Det er en stor og udmattende anstrengelse, men lige nu er han fuldt opsat på at denne sæson går godt' afslutter Barca-præsidenten.

644x70

.:FORSIDE:.