Bartomeu: 'Trincao og Pedri er ikke til salg'

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.08.20

© Getty Images

Præsident Josep Maria Bartomeu har givet et interview til Bein Sports. Her kommer han ind på de kommende Barca-spillere, Trincao og Pedri. Her forsikrer præsidenten om, at to unge talenter ikke er til salg.

En Premier League klub, sandsynligvis Leicester, har efter sigende budt 60 mio. euro på Trincao og flere andre klubber er også ude efter portugiseren. Det samme gælder sig for den 17-årige Pedri, hvor Borussia Mönchengladbach og Bayern München har forhørt sig om den unge kanarier.

Men de to uge talenter er ikke til salg. Det slår præsident Bartomeu fast i et interview med Bein Sports. 'Trincao og Pedri er ikke til salg. Der er tale om meget unge spillere, som kommer til os og bliver store stjerner over de næste år' fortalte Bartomeu.

Bartomeu kommenterede også Riqui Puig, Ansu Fati og Ronald Araujo. 'Det er spillere, som næste sæson vil være en del af førsteholdet, og vi vil have, at de er hos os i mange år' sagde han videre.

Ansu Fati fik en kommentar mere. 'Ansu har en kontrakt med B-holdet, men det er allerede aftalt, at den skal gøres til en førsteholdskontrakt. Det vi ønsker for ham er, at han hjælper os. Især nu her hvor der er Champions League' afsluttede præsidenten.

644x70

.:FORSIDE:.