fbpx
Annonce

Barcas kvindehold vandt Champions League

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

// Barça Femení


Mens Barcas herrehold skuffede fælt i denne sæson, så har det stået helt anderledes til med catalanernes kvindehold, som har været flyvende. Søndag aften kulminerede sæsonen med en overlegen sejr over Chelsea i Champions League finalen.

Mens herrerne ikke har givet de mange millioner af Barca-fans meget at glæde sig over de seneste år, så har det set helt anderledes ud med kvindeholdet FC Barcelona Femení, der fortsat er det bedste hold i verden. Det slog de fast søndag aften, hvor de vandt Champions League finalen over Chelsea, som havde danske Pernille Harder med i opgøret.

Barcas kvinder vandt finalen efter en knusende første halvleg, hvor man ved pausefløjtet var foran med hele 4-0. Melanie Leupolz, Alexia Putellas, Aitana Bonmati og norske Caroline Graham Hansen havde scoret et mål hver da man havde rundet blot 36 minutter.

I anden halvleg kom Chelsea markant bedre med i opgøret og sad efterhånden på det meste af spillet, mens de catalanske kvinder naturligt nok tog det mere roligt. Det resulterede i en målløs anden halvleg, og dermed en flot sejr på 4-0.

Det er første gang i klubbens historie, at Barcas kvindehold vinder Champions League. Derudover er Barca den første klub i verden, hvor både herre- og kvindeholdet har vundet den europæiske mesterholdsturnering.

.:FORSIDE:.