fbpx

Barca vil forsøge at sælge Eric García til sommer

Anders Lang Jensen - 27.12.23

© Getty Images
// Eric Garcia

Eric García har gang i en super sæson sammen med Girona, som han er udlejet til. De topper La Liga ved julepausen, og García selv har leveret bundsolidt. Det vil Barca lukrere på ved potentielt at sælge ham når sæsonen er omme.

Barca forsøger meget vel at sælge et par centrale forsvarsspillere til sommer. Andreas Christensen og Jules Koundé kan blive en af disse, og det samme, tyder meget på, bliver skæbnen for udlejede Eric García.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er det stort set en kendsgerning internt i Barca-ledelsen, at man planlægger et salg til sommer af Eric García. Mange klubber ventes at ville være interesserede i forsvarsspilleren, og et salg til den højestbydende er ønskescenariet for Barca.

Eric Garcías stærke udvikling hos Girona har ændret hans markedsværdi betragteligt og har gjort ham til en interessant spiller for mange klubber, der kan betale en ikke helt ubetydelig transfersum til Barca.

Med den i forvejen stærke konkurrence i Barcas forsvar, samt udsigten til at indkassere en god transfersum, peger pilen altså i høj grad på et permanent skifte væk fra Barca efter sæsonen.

garcia7

 

.:FORSIDE:.