fbpx

Avis: Barca udskyder Iñigo Martínez til næste sæson

Peter Vyff - 09.08.22

// Iñigo Martínez

Barca har været meget aktive på transfermarkedet, og det lader ikke til at de er færdige med at handle. Catalanerne har dog eftersigende besluttet sig for at udskyde købet af Iñigo Martínez, der kan hentes transferfrit næste sæson.

Alle Barca-fans havde store forventninger forud for det indeværende transfervindue, og ledelsen må siges at have indfriet dem alle. Catalanerne har formået at hente adskillige forstærkninger til førsteholdet, samt få forlænget kontrakten med Ousmane Dembélé, som har været fremragende i sæsonens opstartskampe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har derfor igen fået et ganske konkurrencedygtigt mandskab, der ventes at kunne spille med om samtlige titler i den kommende sæson. Catalanerne er dog eftersigende ikke færdige med at handle på transfermarkedet, og ledelsen arbejder i øjeblikket fortsat på at forstærke forsvaret, som i flere sæsoner har været holdets akilleshæl.

Ledelsen har som bekendt allerede formået at forstærke bagkæden med tilgangen af Andreas Christensen og Jules Koundé, men ifølge flere kilder skulle Iñigo Martínez fra Athletic Club Bilbao også være på vej til Camp Nou.

Baskeren blev i starten betragtet som et alternativ til Jules Koundé, men på trods af franskmandens tilgang, så lader det til at ledelsen fortsat er interesseret i forsvarsspilleren. Catalanerne skulle derfor i sidste uge have afsendt et tilbud på Iñigo Martínez på 15 millioner euro, som dog blev afvist på stedet af Bilbao.

Det har ifølge Sport fået Barca til at trække sig fra forhandlingerne med baskerne og istedet udskyde at hente Iñigo Martínez til næste sommer. Baskeren har ét år tilbage af sin kontrakt, og han har eftersigende ikke tænkt sig at underskrive en forlængelse, hvilket betyder at landsholdsspilleren frit kan skifte klub næste år.

Catalanerne har heller intet ønske om at hæve deres tilbud på Iñigo Martínez, da ledelsen har en opfattelse af at den 35-årige Gerard Piqué kan klare endnu en sæson på højeste niveau, trods hans fremskredne alder. Barca står derfor istedet klar til at overtage den 31-årige forsvarsspiller, når hans kontrakt udløber med Athletic Club Bilbao næste sommer.

.:FORSIDE:.