Barca-Legends tabte El Clásico med 2-3

FCBARCELONA.DK - 21.07.21

// Legends

Det blev til et dejligt gensyn med nogle tidligere store Barca-profiler, da Barca-Legends i går aftes mødte Real Madrid i Tel Aviv. Trods en føring på en scoring af Ronaldinho, måtte Barca-Legends se sig besejret med 2-3.

Tempoet mindede til tider om slowmotion og pasninger og boldkontrol var heller ikke som mange huskede det, men det var lige meget da El Clásico blev spillet i går aftes mellem Barcas og Real Madrids veteraner.

Hos Barca-Legends blev det til et dejligt gensyn med profiler som Ronaldinho, Rivaldo, Saviola, Deco, Nadal, Mendieta, De Boer og Amor, for at nævne nogle af dem. Hos Madrid var de mest kendte Roberto Carlos, Figo, Amavisca og Alfonso.

Barca Legends lagde godt ud anført af en konstant smilende og grinende Ronaldinho, der hurtigt henrykkede det næsten fyldte stadion. Et kigge-væk-finte, et forsøg fra midterlinjen der gik tæt over mål og et brag af et skud på sammenføjningen, var højdepunkterne fra ham den første halvdel af første halvleg.

Efter en halv time blev der begået straffespark mod Saviola og det udnyttede Ronaldinho sikkert til en 1-0 føring, der også var stillingen ved pausen.

Real Madrid indledte anden halvleg med to hurtige scoringer, men efter en times spil udlignede Jofre for Barca-Legends efter en god aktion. Det blev dog Madrid der trak det længste strå med en 2-3 scoring efter 70 minutter.

Det kunne dog ikke tage glæden Barcas spillere, der havde haft en dejlig aften, hvor de fik rørt de gamle ben.