fbpx
Annonce

Barca har øje på to transferfrie spillere i England

Peter Vyff - 09.04.24

 

Sommerens transfervindue nærmer sig, og Barca har især fokus på at forstærke den defensive midtbane. Catalanerne har i den forbindelse fokus på to spillere i England, der snart har kontraktudløb med deres respektive klubber.

Barcas økonomi er fortsat et punkt, som ledelsen er nødt til at tage højde for, når der skal handles på transfermarkedet. Sportsdirektøren Deco er derfor tvunget til at tænke i alternativer, når der skal findes forstærkninger op til det kommende transfervindue.

Catalanerne har de sidste par sæsoner haft stort held med at tiltrække transferfrie spillere, deriblandt Ilkay Gündogan og Andreas Christensen. Ledelsen har derfor fokus på sådanne muligheder, og det har ifølge avisen Mundo Deportivo fået Barca til at rette fokus til de engelske fodboldrækker.

Det drejer sig angiveligt om Jorginho hos Arsenal og Wilfred Ndidi hos Leicester, som også tidligere er blevet sat i forbindelse med de spanske mestre. Begge spillere gør sig bedst på den defensive del af midtbanen, selvom der dog er stor forskel på deres spillestil.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Jorginho er en dygtig spilfordeler, der har et godt overblik, samt besidder han en masse erfaring fra allerhøjeste niveau. Italieneren har dog ikke været fast mand for Arsenal i et stykke tid, og intet tyder derfor heller på, at han får tilbudt en forlængelse til sommer.

Den 32-årige midtbanespilleren kan derfor hentes på en fri transfer, hvilket har fået Barca til at kaste deres interesse på ham. Hvad angår Nididi, så er han en noget yngre spiller med sine 27 år, der modsat Jorginho, har sine styrker i det fysiske spil, og han tilbyder en solid tilstedeværelse på midtbanen.

Nigerianeren har på nuværende tidspunkt ikke accepteret en forlængelse af Leicester, da han angiveligt er klar over, at der er bud på ham fra flere europæiske tophold. Og udover Barca, meldes også Juventus og Chelsea interesserede i Ndidi, der dog skulle være stor tilhænger af at fortsætte karrieren i Catalonien.

Catalanerne har dog endnu intet alvorligt gjort ud af interessen, men som transfervinduet nærmer sig, er ledelsen nødt til at tage stilling til spillerne. Den økonomiske situation gør det dog svært at vide, hvor meget råderum der egentligt er i lønbudgettet til nye kontrakter.

// Jorginho // Wilfred Ndidi
.:FORSIDE:.