fbpx
Annonce

Barca meldes lune på snart transferfrie Jorginho

Peter Vyff - 06.03.24

// Jorginho

Sommerens transfervindue nærmer sig og det imødeses med stor spænding hos Barca. Catalanerne har hårdt brug for at forstærke midtbanen, og det har nu angiveligt fået ledelsen til at holde øje med Arsenals Jorginho.

Ifølge journalisten Luis Miguelsanz fra avisen Sport skulle Barca have fokus på Jorginho, hvis kontrakt med Arsenal udløber til sommer. Joan Laporta og Deco skulle ellers være imod at hente spillere over 30 år, men italierenens kvalitet med bolden, og det faktum, at han kan hentes gratis, har angiveligt fået dem til at afgive fra det standpunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har også tidligere haft snøren ude efter midtbanespilleren, og senest i januar, hvor ledelsen skulle have forhørt sig om et skifte efter Gavis knæskade. Den 32-årige Jorginho skulle ifølge Miguelsanz også have stor interesse i at skifte til Barca, hvilket han har drømt om siden tiden hos Napoli.

Der er dog modstand at spore hos den resterende Barca-ledelse, som ikke ønsker at hente ældre spillere, ligesom Jorginho heller ikke ses som en langvarig løsning på midtbanen. Økonomien vejer dog tungt og Jorginho kan derfor vise sig som en god mulighed på transfermarkedet, trods hans høje alder.

jorginho1F

 

.:FORSIDE:.