fbpx

Barca meldes fortsat interesseret i Wilfred Ndidi

Peter Vyff - 28.11.23

// Wilfred Ndidi

Barca blev allerede i sommer meldt interesseret i Wilfred Ndidi, hvis kontrakt udløber med Leicester efter denne sæson. Og hvis rygterne stemmer, har ledelsen angiveligt stadig fokus på at hente midtbanespilleren til klubben.

Ledelsen arbejder fortsat på at finde en langvarig erstatning for Sergio Busquets, der forlod Barca i sommer. Catalanerne endte som bekendt med at hente Oriol Romeu hos Girona, men han har dog langt fra vist sig, at være en holdbar løsning på midtbanen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Økonomien rækker ikke til dyre forstærkninger og ledelsen skulle i den forbindelse have fokus på Wilfred Ndidi, der tidligere har været sat i forbindelse med et skifte til de spanske mestre.

Leicester-spilleren har været i storform i denne sæson, omend han har spillet i den andenbedste engelske fodboldrække. Den 26-årige Ndidi har vist sig som en af de bedste spillere på førerholdet i The Championship, hvor det er blevet til tre mål og fire assists.

Landsholdsspilleren har derfor tiltrukket sig en del interesse, især fra Barca, eftersom hans kontrakt med Leicester udløber efter denne sæson. Catalaneren får dog ifølge avisen Mundo Deportivo svært ved at hente nigerianeren, da Sevilla menes at føre kapløbet om hans underskrift.

Andaluserne skulle allerede have taget kontakt til midtbanespillerens repræsentanter, hvor Sevillas sportsdirektør, Victor Orta, eftersigende skulle lede forhandlingerne. Barca meldes dog stadig optimistiske omkring midtbanespilleren..:FORSIDE:.