fbpx
Annonce

Barca får travlt med at sende spillere videre til sommer

Anders Lang Jensen - 27.04.22

// Martin Braithwaite

Barca arbejder frem mod sommerens transfervindue som en afgørende periode, hvor truppen skal forstærkes på en række positioner. Dog kræver det, at andre navne ryger ud, og det bliver en svær øvelse for ledelsen på Camp Nou.

Barca-ledelsen har de sidste par transfervindue forsøgt at sende flere spillere væk fra klubben dog uden helt at komme i mål med missionen. Den kommende sommer bliver dog afgørende for klubbens økonomi, og skal der bringes nyt blod ind, kræver det mange afgange først.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Af spillere der er i truppen nu, arbejder klubben på at sælge Sergino Dest, Clement Lenglet, Riqui Puig, Memphis Depay, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Martin Braithwaite væk, men listen af marginalspillere, der gerne skal videre, stopper ikke der.

Philippe Coutinho, Miralem Pjanic, Francisco Trincao og Alex Collado er alle på leje væk fra Barca i denne sæson, og ledelsen skal også her finde en permanent løsning helst ved et salg. Der venter med andre ord en utrolig travl tid for Barca, der vil kræve hårdt og dygtigt arbejde.

.:FORSIDE:.