fbpx
Annonce

Barca B vandt nøglekamp og drømmer nu om oprykning

FCBARCELONA.DK - 01.05.22

// Barca B

Barca B kom i går på hårdt arbejde mod San Fernando i Segunda B, men Sergi Barjuan og hans spillere klarede opgaven flot mod en direkte rival om playoff-kampe om oprykning. De vandt med 0-2 og indtager nu en 5. plads tabellen.

Det er de fem bedste hold i Segunda B der skal ud i playoff-kampe om oprykning og det er netop 5. pladsen som Barca B indtager efter sejren i går over San Fernando. Flere af konkurrenterne spiller dog først søndag, men Barca B banker seriøst på til at tage en af de eftertragtede top 5 pladser.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det holdt ellers hårdt for Barca B, men en veloplagt Ferran Jutglá og en godt spillende Arnau Tenas spillede hovedroller i opgøret. Jutglá stod for Barca B's første mål efter en times spil og han leverede et oplæg til 0-2 målet som Peque satte ind i dommerens tillægstid.

San Fernando var hele tiden farlige, men Arnau Tenas hev et par afgørende redninger frem på vigtige tidspunkter og det udnyttede holdkammeraterne altså til at skaffe den vigtige sejr.

Barca B må sandsynligvis afgive sin 5. plads i løbet af søndagen, når kampene i 34. spillerunde færdigspilles, men det ændrer ikke på, at holdet ligner en seriøs kandidat til en top 5 placering.

Næste kamp for Barca B er hjemme på Estadi Johan Cruyff mod Sabadell, der også blander sig i oprykningskampen. Det ligner endnu en nøglekamp for B-holdet.

.:FORSIDE:.