fbpx
Annonce

Avis: Xavi er bekymret for Dembélés tilstand efter VM

FCBARCELONA.DK - 25.12.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé er endnu ikke vendt tilbage til træningen i Barcelona efter det franske nederlag i VM-finalen. Nu er der forlydender om, at Xavi frygter angriberen både er fysisk og mentalt ramt efter den store personlige skuffelse.

VM-finalen udviklede sig til et rent mareridt for Ousmane Dembélé, der reelt ikke satte en fod rigtigt indtil det 41. minut, hvor landstræner Deschamps nærmest uhørt pillede Barca-angriberen ud. Dembélé havde smidt mange bolde væk, var ikke lykkedes med sine aktioner og begik derudover det straffespark, som Messi udnyttede til en argentinsk 1-0 føring.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kritikken har været hård i hjemlandet og den hårde medfart har eftersigende sendt Dembélés selvtillid helt i bund. Dertil kommer, at der nu er forlydender om, at han følte lidt småskavanker under slutrunden. Det skriver avisen Sport.

Der venter dermed Xavi et vigtigt arbejde med at få Dembélé op i omdrejninger igen, men tiden er knap. Han vender først tilbage i starten af næste uge, mindre end en uge til at Barca tager imod Espanyol i den første kamp efter VM.

Dernæst handler det også om at få Dembélé undersøgt grundigt, så man ikke risikerer at han pådrager sig en alvorlig skade. Der er derfor ingen tvivl om, at der vil blive passet ekstra meget på Ousmane Dembélé, når han vender retur.



.:FORSIDE:.