fbpx
Annonce

Avis: Suárez har aftale på plads med Juvetus

FCBARCELONA.DK - 02.09.20

// Suárez // Juventus


Luis Suárez har de seneste dage været rygtet til Juventus og nu fortæller avisen El Mundo Deportivo, at han har forhandlet de personlige forhold på plads med Torino-klubben, der endnu mangler at forhandle med Barca.

Ronald Koeman kan ikke bruge Luis Suárez, men det ser det ud til, at Juventus-træner Andrea Pirlo kan. Efter at Juve længe havde kig på Romas Dzeko, er det nu angiveligt Luis Suárez de drømmer om. Det sker efter at Koeman har meddelt angriberen, at han ikke indgår i planerne.

I følge El Mundo Deportivo har Suárez' agent allerede talt med Juventus og en aftale skulle være forhandlet på plads på rekordtid. Der skulle være tale om en 2-årig kontrakt, hvor Suárez får samme løn som i Barca, hvilket vil sige 10 mio. euro netto.

Juventus og Barca har ikke forhandlet endnu, men det forventes at ske, når Juventus har besluttet om de går målrettet efter Dzeko eller Suárez.

Dermed kan et skifte komme indenfor få dage. Indtil da træner Suárez med i Ciutat Esportiva under ledelse af Koeman, der gerne ser angriberen finde sig en ny klub.

.:FORSIDE:.