fbpx
Annonce

Avis: Sevilla vil hæve prisen på Jules Koundé

Markus Johannessen - 29.06.22

// Koundé

Sevilla har indtil videre både afvist Manchester City og Chelsea, som har budt henholdsvis 55 og 50 millioner euro for Jules Koundé. Den sydspanske klub vil angiveligt have minimum 60 millioner euro for den franske forsvarsspiller. 

Premier League-klubben Chelsea er eftersigende Barcas tætteste konkurrent per nuværende, hvad angår den franske centerbacks underskrift. Dog er der mange faktorer, der spiller ind, hvis catalanerne skal have en chance for at være med i ræset. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Inden juni er omme skulle det gerne være afklaret om Barca lykkes med skaffe de økonomiske likvider, der skal til for at komme positivt ud af dette regnskabsår. Derudover skal der ske en filtrering i truppen snarest, som letter nogle af klubbens lønomkostninger. Dette er essentielt, hvis Barca skal kunne være med på en signing i den størrelsesorden. 

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo har Sevilla i sinde at acceptere et bud fra højestbydende, hvis altså buddet ligger på minimum 60 millioner euro. Men den pris kan angiveligt hurtigt stige til endnu mere. 

Den sydspanske klub vil nemlig eftersigende hæve prisen på den 23-årige franskmand, hvis der ikke er en aftale på plads senest 5. juli. Den 5. juli starter de præsæsonen og herfra vil forsvarsspilleren kun stige i pris jo mere vi nærmer os sæsonstart. Både Barca og Chelsea skal derfor til at operere hurtigt, hvis en af klubberne skal realisere Jules Koundés transfer.

.:FORSIDE:.