Avis: Sådan starter Barca mod Villarreal i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.09.20

© Getty Images

Det er ikke kun Ronald Koeman, der får debut som Barca-træner i aften. Også hollænderens foretrukne 4-2-3-1 formation debuterer mod Villarreal. Her får du et bud på aftenens startopstilling mod gæsterne fra Villarreal.

Det er den catalanske avis Sport, som er klar med deres bud på aftenens startopstilling. Her er der ifølge avisen ikke den store usikkerhed om hvem der tager sig af målet og fire-back-kæden. Da Ter Stegen er skadet bliver det med Neto i mål og han får sandsynligvis Sergi Roberto, Piqué, Lenglet og Jordi Alba foran sig.

I Koemans nye system er der to centrale midtbanespillere. De to pladser kommer Sergio Busquets og Frenkie de Jong ifølge avisen til at tage sig af ligesom man så det i Gamper-kampen mod Elche for en uge siden.

Den næste linje i formationen er de to kantspillere og den offensive midtbane. På på den offensive midtbane kommer Coutinho angiveligt til at ligge fra start. Koeman har da også vist stor tiltro til brasilianeren i træningskampene. På hver sin kant starter Griezmann og Ansu Fati med franskmanden til højre og den 17-årige spiller til venstre. Dermed tegner det til bænkeplads for Dembélé og Trincao.

I front skriver avisen, at det bliver Lionel Messi fra start - sandsynligvis i rollen som falsk nier, som man så det under Pep Guardiola. Det ventes dog, at de fire spillere på de offensive positioner kommer til at rotere en hel del under kampen, som man har set det i træningskampene. Derfor kan man ikke tage for givet, at de fire offensive spillere holder deres position.

Med kampstart klokken 21.00 er den officielle startopstilling klar omkring en time før. Den kan du som altid se her på fcbarcelona.dk. Kampen vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder og holder nullet: 2,1
- Messi scorer kampens første mål: 2,5
- Gerar Piqué får en gult kort: 2,25
Spil ansvarligt +18 

644x70

.:FORSIDE:.