Avis: Sådan starter Barca mod Alavés

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.10.20

© Getty Images

Den catalanske avis Sport er klar med dagens bud på aftenens mulige startopstilling mod baskerne fra Deportivo Alavés. Her gætter avisen på, at Sergino Dest kommer med fra start i stedet for Sergi Roberto.

I mål har avisen naturligvis Neto, da Ter Stegen stadig er skadet. I forsvaret har Sport valgt Sergino Dest, Piqué, Lenglet og Jordi Alba. Her er det naturligt at vælge Piqué og Lenglet, da de er de eneste centrale forsvarsspillere, der er klar til kamp og med i truppen.

På den defensive midtbane kommer Sergio Busquets angiveligt tilbage i stedet for Miralem Pjanic, som spillede godt mod Juventus i midtugen. Ved siden af ham tager Frenkie de Jong pladsen. På den offensive midtbane har avisen Antoine Griezmann.

De tre pladser i front tager Ansu Fati, Messi og Pedri sig af. Især sidstnævnte Pedri har været storspillende på det seneste, men han har også spillet mange kampe. Avisen skriver derfor, at det kan være, at Pedri spares til fordel for Dembélé.

Kampen mod Alavés starter klokken 21.00, så den officielle startopstilling er klar omkring en time før kampstart her på fcbarcelona.dk.

.:FORSIDE:.