fbpx
Annonce

Avis: Reserverne skal klare opgaven mod Cornellà

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.01.21

© Getty Images
// Cornellà

I kampen mod Cornellà i aften træder Barca ind i Copa del Rey, hvor de møder et hold fra den tredjebedste spanske fodboldrække. Derfor ligner det en oplagt mulighed for at spare en række profiler og give spilletid til reserverne.

Ifølge den catalanske avis Sport bliver det reservernes aften i aften. De får chancen for at vise sig frem for Koeman. Det betyder, at Neto sandsynligvis starter i målet med Mingueza, Araujo, Umtiti og Firpo foran sig i forsvaret.

På midtbanen ser det ud til, at Pjanic starter sammen med stortalenterne Riqui Puig og Ilaix Moriba. I angrebet ventes Trincao at starte på højre kant, Braithwaite ventes at starte centralt i angrebet og Konrad ventes at starte på venstre kant.

Koeman ønsker at spare profiler som Pedri, Sergio Busquets og Griezmann, der har spillet meget i denne sæson og som alle ventes at tage plads på bænken. Derudover er De Jong og Alba ikke med i truppen.

Kampen mod Cornellà starter klokken 21.00, så det vil sige, at den officielle startopstilling er klar her på fcbarcelona.dk omkring klokken 19.45.

.:FORSIDE:.