fbpx

Avis: Real Madrid vil stjæle Ronald Araujo fra Barca

FCBARCELONA.DK - 14.01.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Ronald Araujo har i denne sæson fået i sit gennembrud i det catalanske forsvar, hvor han har leveret gode præstationer. Det har man bemærket i Real Madrid, hvor man vil forsøge at stjæle uruguayaneren når hans kontrakt udløber.

Det er den catalanske avis Sport, som torsdag aften kunne afsløre, at rivalerne fra Real Madrid med præsident Floretino Pérez i spidsen har rettet blikket mod Barcas 22-årige centrale forsvarsspiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen skulle Floretino Pérez have udset sig Araujo som et af de helt store transfermål. Madrilenerne forsøgte allerede at hente uruguayaneren inden kan endte i Barca, men det lykkedes som bekendt ikke. Ronald Araujo har kontraktudløb om halvanden sæson den 30. juni 2023 og det er altså her, at Real Madrid skulle stå klar med en klækkelig løn for at lokke Araujo.

Det virker dog særdeles usandsynligt, at Ronald Araujo forlader Barca. Forsvarsspilleren har vist at have en kæmpe kærlighed til Barca og er gået forrest i denne sæson, som har været præget af krise og svigtende resultater. Araujo har flere gange gjort det klart, at han ønsker at være med til at genopbygge holdet til igen at nå toppen af Europæisk fodbold.

.:FORSIDE:.