fbpx

Avis: Pulisic er på listen over forstærkninger

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.11.21

© Getty Images
// Christian Pulisic

instabar


Xavi er vendt tilbage til klubben med en krævende måde at spille på, der kræver meget af kantspillerne. På de positioner er Barca svækket med de mange skader, så derfor kigger klubben på at hente Christian Pulisic til Camp Nou.

Ifølge den catalanske avis Sport står Christian Pulisic på listen over mulige kantspillere, som Barca vil forsøge at gå efter i januars transfervindue. Udover den amerikanske landsholdsspiller kigger den sportslige ledelse også på Sterling, Dani Olmo og Adama Traoré.De seneste meldinger går på, at Pulisic ikke er tilfreds med tilværelsen i Chelsea. Den tidligere Dortmund-stjerne har ikke for alvor fundet sig til rette i det engelske siden skiftet fra den tyske klub. Pulisic kan derfor være klar på et klubskifte i starten af det nye år.

Liverpool sættes også i forbindelse med den 23-årige amerikaner med de kroatiske rødder i disse dage. Med sine 23 år er der stadig tale om en spiller med en stor fremtid foran sig, så derfor ser catalanerne muligheden for at videreudvikle på Pulisic.

Christian Pulisic kom til Europa fra USA i 2015 og siden 2019 har han spillet for Chelsea i Premier League. Der er tale om en kantspiller, der kan spille både i højre og venstre side i angrebet. Han er hurtig og dygtig en-mod-en ligesom han også har et godt spark på mål.

.:FORSIDE:.