fbpx
Annonce

Avis: PSG vil med i kampen om Frenkie De Jong

Peter Vyff - 29.04.22

// Frenkie de Jong

Det er efterhånden en kendt hemmelighed, at Manchester United har øje på Frenkie De Jong. Hollænderen er en nøglespiller på Camp Nou, men hans fremtid er heftigt oppe til debat. Og nu meldes PSG også interesseret.

Der har på det seneste været kraftige meldinger om Frenkie De Jongs fremtid på Camp Nou. Ajax-træneren Eric Ten Hag overtager trænerposten hos Manchester United fra næste sæson, og hollænderen har allerede udset sig landsmanden De Jong som holdets første forstærkning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport, så melder Paris Saint-Germain sig nu også ind i kampen om landsholdsspilleren. Franskmændene har haft en skuffende sæson, på trods af at mesterskabet kom i hus forleden. Ledelsen på Parc de Princes forsøger derfor at finde forstærkninger til førsteholdet, og de er eftersigende på udkig efter to højkvalitets midtbanespillere.

PSG har ifølge Sport allerede flaget deres interesse for Barcas ledelse, og der diskuteres kraftigt på Camp Nou om, hvorvidt man skal sælge eller beholde De Jong. Hollænderen ønsker eftersigende at blive hos Barca, men der har efter kampen imod Rayo Vallecano floreret rygter om, at han skulle være utilfreds med Xavis behandling af ham.

Tyske Bayern München har også været meldt som en af kandidaterne til De Jongs underskrift, og det lader til at hans fremtid bliver en stort emne i løbet af det kommende transfervindue.

.:FORSIDE:.