Avis: Prisen på Lautaro er faldet til 90 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 12.07.20

© Getty Images

Lautaro Martínez' frikøbsklausul på 111 mio. euro udløb forleden uden at Barca gjorde brug af den. I følge en itaiensk avis, er Inter allerede klar til at forhandle til en pris omkring de 90 mio. euro.

Det er avisen Corriere dello Serra der fortæller, at Inter er klar til at forhandle til en pris, der ligger betragteligt under de 111 mio. euro som frikøbsklausulen lød på den første uge af juli. Helt præcist vurderes prisen at ligge på 90 mio. euro, hvis man vil hente den argentinske angriber.

Der er forlydender om at Lautaro allerede har indgået en mundligt aftale med Barca og hos Inter skulle man have indset, at det ikke giver mening at holde på spilleren mod hans vilje.

I stedet vil man forsøge at få mest muligt ud af et salg, men spørgmålet er om 90 mio. euro også er en for høj pris, ikke mindst i lyset af de økonomiske konsekvenser coronakrisen har medført. Det forventes, at det kommende transfervindue byder på færre handler og lavere priser.

Forleden udtalte præsident Bartomeu, at man ikke ser på mulige forstærkninger før sæsonen er slut, da man koncenterer sig om ligaen og Champions League. Spørgsmålet er så, om catalanerne kan finde pengene som kan skaffe Lautaro Martínez til den catalanske klub. Det kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.