Avis: Neymars to muligheder for at vende tilbage

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.04.21


Muligheden for, at Neymar vender tilbage til Barca er meget lille, men ikke umulig. Som det ser ud nu er der kun to måder hvorpå brasilianeren kan komme tilbage tog spille i de blå og røde farver igen.

Den catalanske avis Sport skriver, at Barca ikke vil betale for at hente Neymar tilbage til klubben til sommer. Hvis Neymar skal komme tilbage i det kommende transfervindue, vil Barca kun gå med til det, hvis det er en ren byttehandel med enten Griezmann eller Dembélé.

Hvis Paris Saint-Germain ikke vil acceptere Griezmann eller Dembélé i bytte for Neymar til sommer, så må den tidligere Barca-spiller vente et år mere til sommeren 2022, hvor hans kontrakt løber ud med PSG. Her kan han så skifte på en fri transfer tilbage til Barca.

Det er dog uvist om PSG skulle være interesseret i at få enten Griezmann eller Dembélé i bytte for Neymar, men når alt kommer til alt, så tænker Barca overhovedet ikke på at hente Neymar tilbage i den kommende sommer ifølge Sport, da klubben har andre planer.

Det helt store mål for Joan Laportas side er at hente en verdensklasse angriber som Erling Håland, men hvis ikke han kan hente nordmanden, så må plan B aktiveres, som er Harry Kane eller Lautaro Martínez. Neymar indgår altså tilsyneladende slet ikke i planerne lige nu.

.:FORSIDE:.