fbpx

Marcos Alonso meldes tæt på et Barca-skifte

Markus Johannessen - 02.07.22

Barca har haft flere Chelsea-profiler i kikkerten til næste sæson, heriblandt venstrebacken Marcos Alonso, som nu menes at have fået grønt lys til at forlade Londonklubben, angiveligt for at tage til Barca.

Mens det ser ud til, at Barcas ledelse trækker sig i forhandlingerne om Chelseas højreback, César Azpilicueta, lader det til, at realiseringen af Marcos Alonsos underskrift nærmer sig. Chelsea vil angiveligt beholde Azpilicueta en sæson yderligere, hvilket trækker hans pris op på et niveau, som catalanerne takker nej til.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, kan Xavi dog med stor sandsynlighed snart byde 31-årige Marcos Alonso velkommen til Camp Nou. Det er angiveligt kun de endelige cifre, der skal findes enighed omkring, hvilket de to klubbers ledelser har i sinde at finde frem til i næste uge. 

Barcas ledelse vil eftersigende forsøge at holde prisen under 10 millioner euro, mens Chelseas ledelse ikke vil slippe sin venstreback med mindre, der kommer et bud, der ligger højere end det nævnte beløb. Marcos Alonsos markedsværdi ligger da også på 12 millioner euro for nuværende. 

Ifølge avisen, Sport, har catalanerne nu udarbejdet et bud, som har et fast beløb på under 10 millioner euro, men med variabler, som ventes at fange Londonklubbens interesse. 

Næste uges møde mellem Barca og Chelsea er angiveligt kun sat i værk med det formål at lukke de sidste detaljer i Marcos Alonso-handlen.

 

// Marcos Alonso
.:FORSIDE:.