fbpx
Annonce

Avis: Lewandowski og Raphinha tæt på comeback

Peter Vyff - 25.10.23

// Robert Lewandowski // Raphinha

Barca har været hårdt ramt af skader i denne sæson, hvor Xavi har måtte undvære flere nøglespillere. Der er dog håb forude, og alt tyder eftersigende på at Robert Lewandowski og Raphinha nærmer sig et snarligt comeback.

Efter at have sikret sig en yderst vigtig sejr i søndags over Athletic Club Bilbao, så Barca i aften overfor Shakhtar Donetsk i Champions League. Xavi må dog fortsat undvære to angribere i front, hvilket betyder at der igen kan blive brug for den kun 17-årige Marc Guiu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren kan dog se frem til snart at få rådighed over Robert Lewandowski og Raphinha, der ifølge avisen Sport nærmer sig et comeback.

Xavi har måtte undvære begge spillere i efterhånden flere uger, men de skulle nu befinde sig i sidste fase i deres restitution. De forventes derfor tilbage noget før tid, hvilket må siges at være ganske gode nyheder for Barca, som står overfor et hårdt kampprogram i de kommende uger. Barca har ikke tænkt sig at tage nogle chancer med dem, men Xavi håber på at have dem til rådighed på lørdag mod Real Madrid. Det bekræftede han på et pressemøde i går.

Og skulle det kunne lade sig gøre, er det et kæmpe løft for Barca, der fortsat er uden Frenkie de Jong og Jules Koundé. Xavi får sandsynligvis også snart Pedri til rådighed igen, og der er derfor en smule lys for enden af tunnelen, ovenpå det utal af skader, der har haglet ned over Barcas trup i starten af sæsonen.



.:FORSIDE:.