fbpx

Avis: Koeman vil give Coutinho en ny chance

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.08.21

// Philippe Coutinho


Barca var på vej til at sælge Coutinho sidste sommer, hvor Arsenal lignede den nye klub, men så blev Koeman ansat som træner. Noget af det første han gjorde var at sætte en stopper for Coutinho-salget. Nu kan han få en ny chance.

Koeman valgte at give Coutinho en ny chance sidste sommer for at slå igennem i Barca, da hollænderen vendte tilbage til klubben som træner. Det gik da også godt til at starte med, hvor Coutinho viste fine takter, men så blev han skadet.

Coutinho vendte tilbage til udekampen mod Atlético i sidste sæson, men så blev han skadet igen i december omkring årsskiftet. Lige siden har han været skadet, men brasilianeren er ved at være klar igen. Det får nu angiveligt Koeman til at vil give Coutinho en ny chance i Barca.

Barca arbejder stadig på at reducere lønomkostningerne, så derfor vil de af med Coutinho, men ifølge den catalanske avis Sport har Koeman fortalt ledelsen, at han ser Coutinho som en interessant spiller. Hvis det står til Koeman er han derfor efter alt at dømme klar til at give midtbanespilleren en ny chance.

Coutinho er blevet meldt klar til at spille igen. Senest sad han på bænken for Barca mod Juventus i Gamper-opgøret, dog uden at komme i aktion.

.:FORSIDE:.