fbpx
Annonce

Avis: Juvenil A-spiller skal overtage for Firpo

Jacob Møller Nielsen - 12.11.20

© Getty Images
// Alejandro Balde


Junior Firpo er rygtet kraftigt væk fra klubben, da han ses som nøglen i en Depay-transfer for klubben. Ifølge avisen Sport, så skulle Barcelona angiveligt ønske at erstatte Firpo med en spiller fra egne rækker; Alejandro Balde.

Der er ikke meget, der tyder på, at Junior Firpo fortsætter i Barca, når transfervinduet åbner på ny. Venstrebacken har kun fået sølle 29 minutters spil i alt i denne sæson, og det kan den 24-årige dominikansk fødte spanier nok ikke selv være tilfreds med. Derfor lurer et salg af Firpo i vinterens transfermarked.

Her skulle der være mere interessant nyt, fordi avisen Sport meddeler i dag, at Barca har udset sig en erstatning for Junior Firpo i klubbens egne rækker. Den 17-årige spanier Alejandro Balde, som til dagligt spille for Barcas Juvenil A, skulle ifølge avisen være den udvalgte spiller, som ville blive rykket op på førsteholdet, hvis Firpo sælges.

Ydermere forklarer avisen, at det unge Barca-talent i klubbens øjne bliver anset som et stort talent, som med sin store fart og driblestærke kvaliteter har mulighed for at blive en verdensklasse spiller. 

Særligt interessant er denne mulige oprykning, da man ikke kan undgå at drage minderne blot et lille år tilbage, hvor noget lignende skete. Den sidste spiller, som Barca hentede op fra Juvenil A, var Ansu Fati, og den historie har indtil videre været et rent eventyr, hvor den 18-årige kantspiller har vist fantastisk spil og kynisme foran målet.

Det bliver yderst spændende at følge med i vinterens transfervindue i forbindelse med køb og salg af spillere, men også med et øje på Barcas egne ungdomstalenter, som man altså angiveligt kommer til at se en mere af på Barcas førstehold inden længe.


 

.:FORSIDE:.