fbpx
Annonce

Avis: FC Porto melder sig i kampen om Lenglet

Simon Arun Vrábel - 11.06.22

// Clement Lenglet

Selvom han længe har været ude i kulden hos Barca så tiltrækker fransk Clément Lenglet sig nu også opmærksomhed fra portugisiske FC Porto og det er godt nyt for Barca, da det muligvis kan presse prisen op.

Selvom Clément Lenglet har fået en del spilletid i år, specielt i begyndelsen af sæsonen, så er han ikke en del af Xavis fremtidsplaner og er som konsekvens deraf kommet på salgslisten. Både Tottenham, Arsenal og Juventus har været meldt interesseret i franskmanden og med portugisernes interesse kan Barca være heldige, at klubbernes kamp imod hinanden kan presse prisen op.

Da 26-årige Lenglet i 2018 ankom til Barca fra Sevilla var han spået en stor fremtid i midterforsvaret og tanken var, at han skulle kæmpe med Umtiti om pladsen ved siden af Piqué. Lenglet fandt desværre aldrig det samme niveau, som fik catalanerne til at købe ham for knap 36 millioner euro og i denne sæson har hans niveau været meget svingene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Specielt i begyndelsen af sæsonen brugte Koeman franskmanden flere gange, da forsvaret var hårdt ramt af skader. Lenglet leverede nogle meget svingende resultater og det samme var tilfældet i slutningen af sæsonen, hvor Xavi brugte ham da både Piqué og Araújo havde brug for en pause. Nogle Barca-fans kunne derfor frygte, om man overhovedet kunne komme af med Lenglet.  

Det er derfor en yderst positiv nyhed, at de forsvarende portugisiske mestre fra Porto ifølge avisen Sport udviser interesse for franskmanden. Porto er på udkig efter en afløser til den aldrende Pepe og her ser de angiveligt Lenglet som en oplagt afløser. Lenglet har erfaring fra højeste niveau og med sine kun 26 år har han mange år foran sig. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på kun 12 millioner euro, hvilket ikke er en hindring for portugiserne.

I Barca kan man blot håbe på, at nogle af de mange interesserede klubber gør alvor af deres interesse og at man derved kan få en budkrig om franskmanden. Det er ingen hemmelighed, at klubkassen er tom, så hver en kroner luner godt på kistebunden. Der er muligvis andre spillere, som Barca vil være tvunget til at sælge billigt eller fritstille og derfor vil en pris højere end markedsværdien for Lenglet være en god modbalancering til fremtidige mere komplicerede handler.

.:FORSIDE:.