fbpx

Avis: Demir får en stor rolle i starten af sæsonen

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.08.21

© Getty Images
// Yusuf Demir

Tidligere denne sommer hentede Barca unge Yusuf Demir hos Rapid Wien til Barca B, men den unge kantspiller har imponeret Koeman her i sæsonopstarten. Der venter dermed en stor rolle til Demir på førsteholdet i starten af sæsonen.

Yusuf Demir har fået spilletid i alle førsteholdets fem træningskampe denne sommer og her har den 18-årige østriger vist lovende takter. Med de mange skader i angrebet ventes der dermed en stor rolle til Demir på førsteholdet i starten af sæsonen.

Den catalanske avis El Mundo Deportivo skriver, at Yusuf Demir ventes at få en stor rolle på førsteholdet i den første del af sæsonen. Dembélé er ude til november, Ansu Fati er endnu ikke klar og Agüero er ude i 10 uger. Derfor er der brug for Demir på førsteholdet.

Yusuf Demir tilhører egentlig B-holdet, men planen er, at han skal ende på førsteholdet. Derfor har Demir fået chancen for at vise sig frem på det bedste catalanske mandskab i træningskampene. Den chance har han grebet og af den grund er Koeman klar til at give ham spilletid i både ligaen og Champions League.

Allerede på søndag kan Demir få sin officielle debut for førsteholdet mod Real Sociedad. Der er en god sandsynlighed for, at han starter inde sammen med Griezmann og Braithwaite, hvis ikke Memphis når at blive registreret inden. Får Demir debut på førsteholdet på søndag vil han debutere med Barca før han har gjort det på B-holdet.

.:FORSIDE:.