fbpx

Avis: Dani Alves får den laveste løn i truppen

FCBARCELONA.DK - 15.11.21

// Dani Alves

instabar

Barca har som bekendt skrevet under med Dani Alves for resten af sæsonen og her står det klart, at brasilianeren ikke er kommet for pengenes skyld. Alves bliver angvieligt den dårligst betalte spiller i truppen.

Dani Alves gjorde det særdeles nemt for Barca at acceptere Xavis ønske om at hente brasilianeren til Camp Nou for at forstærke truppen resten af denne sæson. Den brasilianske back havde nemlig ikke de store økonomiske krav og fokuserede blot på at ville hjælpe det catalanske mandskab i en svær tid.

ps5 art

Ifølge den catalanske avis Sport bliver Dani Alves den dårligst betalte spiller i førsteholdstruppen, når man kigger på basislønnen. Det vil sige den løn, som han er garanteret uanset hvilket resultater, som holdet opnår. Derudover har brasilianeren når variabler i aftalen, som kun bliver indløst, hvis Barca vinder titler.

Ifølge Sport var Dani Alves' udgangspunkt i forhandlingerne, at han ville have an aftale gælde for de næste 12 måneder, så han kunne holde sig i gang indtil VM i Qatar i 2022. Brasilianeren accepterede dog Barcas tilbud om en aftale til den 30. juni med mulighed for en forlængelse. Her vil det dog udelukkende være Barca, som bestemmer om kontrakten skal forlænges.

Der har været løse rygter ude om, at Dani Alves skulle have accepteret at spille i Barca for 1 euro om måneden, men dette passer selvfølgelig ikke. Dog passer det, at hans løn er meget lav.

Dani Alves bliver præsenteret på onsdag klokken 14.00 og træner allerede med førsteholdstruppen i denne uge. Brasilianeren kan dog første spille kampe fra den 1. januar.

.:FORSIDE:.