fbpx

Avis: City kræver 100 mio. euro for Bernardo Silva

Markus Johannessen - 16.08.22

// Bernardo Silva

Barcas ledelse undersøger fortsat mulighederne for at tilføje Bernardo Silva til listen over nye profiler på Camp Nou. Det ser dog ikke ud til, at Manchester-klubben vil gøre det nemt, da de angiveligt kræver 100 millioner euro for portugiseren.

Frenkie de Jongs fremtid hos Barca er stadig uvis, og det er fortsat en afgørende faktor for om Mateu Alemany og Jordi Cruyff for alvor vil gå efter Bernardo Silvas signatur. 

Manchester City er ikke interesserede i at tage afsked med den 28-årige midtbaneprofil og ifølge den catalanske avis Sport, vil Premier League-klubben kræve 100 millioner euro for en transfer. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Bernardo Silvas nuværende markedsværdi ligger på 80 millioner euro, hvilket i forvejen er højere end Frenkie de Jongs på 60. Idéen er dog at spare på lønningsomkostningerne ved at tegne en betydeligt mere økonomisk bæredygtig kontrakt med Bernardo Silva, end Bartomeu i sin tid gjorde med Frenkie de Jong.

Selvom catalanerne vil lykkes med en lønreduktion i form af en udskiftning af Frenkie de Jong på midtbanen, må 100 millioner euro for den portugisiske Manchester City-profil simpelthen vurderes at være ude for Barcas rækkevidde set i lyset af klubbens nuværende økonomiske situation. 

Rygterne om, at Manchester Citys ledelse har tillagt 25% af Bernardo Silvas markedsværdi oveni prisen bliver også bakket op af det amerikanske sportsmedie The Athletic. Det lader indtil videre ikke til, at Manchester City er til at forhandle med og Barcas ledelse undersøger forhåbentligt andre alternativer end spillere til 100 millioner euro, da klubben i forvejen har kæmpet for at få indskrevet de seneste nytilkomne profiler.

.:FORSIDE:.