fbpx

Avis: Busquets tilbudt vild kontrakt af Al-Nassr

Peter Vyff - 08.02.23

// Sergio Busquets

Sergio Busqets har endnu ikke taget stilling til sin fremtid, hvilket betyder at han står uden kontrakt efter denne sæson. Catalaneren har dog eftersigende fået tilbudt en vild kontrakt fra Al-Nassr på hele 18 mio. euro.

Sergio Busquets så i starten af sæsonen ud til at være igang med sin sidste sæson på Camp Nou, hvor han har tilbragt hele karrieren. I slutningen af sidste år dukkede der dog rygter op omkring en mulig kontraktforlængelse med Barca, som dog endnu ikke er blevet til noget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det mest sandsynlige bud på Busquets' fremtid er stadig et oversøisk skifte til den amerikanske MLS, hvor Inter Miami angiveligt skulle føle sig sikre på Barca-kaptajnens ankomst til næste sæson. Det har dog ikke afholdt flere bejlere for at bringe sig på banen, og ifølge avisen Mundo Deportivo skulle Al-Nassr fra Saudi Arabien have tilbudt catalaneren en dugfrisk kontrakt.

Saudiaraberne har også tidligere forsøgt at hente Busquets, hvilket han dog afviste, grundet ligaens eksponering og det lave niveau. Al-Nassr, der også har Cristiano Ronaldo, har dog nu forhøjet deres tilbud, og den tidligere landsholdsspiller kan dermed se frem til en skattefri årsløn på hele 18 mio. euro, hvis han skriver under på kontrakttilbuddet.

Al-Nassr og resten af de Saudi-Arabiske hold har angiveligt sat sig for at hente en række stjernespillere, hvilket skal højne landets eksponering og støtte op om deres bud på afholdelsen af VM-slutrunden i 2030. Derfor skulle Luka Modric og andre stjernenavne have fået samme tilbud som Busquets.

Catalaneren har dog endnu ikke truffet en beslutning, hvilket eftersigende skyldes at Busquets-lejren afventer et kontrakttilbud fra Barca, som ledelsen endnu ikke har kunnet sammensætte. Kaptajnen er dog velvidende om trænerstabens ønske om at beholde ham på Camp Nou, og derfor lader det ikke til, at en beslutning er nært forestående..:FORSIDE:.